Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Παιχνιδια του stardoll♥

Γεια σας!Τώρα θα δείτε τα παιχνίδια του stardoll για κινητά και άλλες παρόμοιες συσκευές!
1)
Cut it! Πρέπει να αποφύγεις χαριτωμένους εχθρούς, να μαζέψεις φανταστικά κομμάτια μόδας και να πάρεις ενέργεια με διασκεδαστικά power-ups. Χρησιμοποίησε το ψαλίδι σου για να αποκαλύψεις τα φρέσκα και χαριτωμένα Stardoll φόντα σε κάθε επίπεδο.Είναι πολύ ωραίο δοκιμάστε το!







2)
Fashion Spin by Stardoll Με το Fashion Spin ξεκλειδώνεις ρούχα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον αληθινό σου λογαριασμό Stardoll! Όλα δωρεάν! 
Στα τοπ 10 σε 48 χώρες. Ξεκλείδωσε νέες και συναρπαστικές σουίτες για τις μαγικές σου δημιουργίες μόδας.

3)
Word Dazzle by StardollΚάθε παζλ περιέχει ένα αριθμό λέξεων με διαφορετικά θέματα. Τα γράμματα είναι μπερδεμένα και πρέπει να βρεις τις λέξεις. Διαισθητικό παιχνίδι, εκατοντάδες επίπεδα και διασκεδαστικά γραφικά!

4)
Fashion Inc. by Stardoll Προκάλεσε την αίσθηση μόδας σου με το δικό σου οίκο μόδας. Πάρε όλες τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σχεδιασμό, ραπτική, προώθηση και πούλησε τις δημιουργίες σου σε high-end πελάτες. Γίνε μια υπέροχη φασιονίστα και δημιούργησε πραγματική μόδα!

5)
Glam Fever Πιάσε το Glam Fever! Η απόλυτη Glam εμπειρία! Φόρεσε τέλεια συνολάκια, απόλαυσε μία καταπληκτική καριέρα και βγες με όμορφα αγόρια! Δείξε το στυλ σου, τη γοητεία και την εξυπνάδα σου σε ένα διασκεδαστικό & μοδάτο παιχνίδι όπου είσαι το κέντρο της προσοχής.


Κατεβάστε τα και γράφτε την γνωμη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου